Spændende rejser til Afrika med dansk rejseleder

logo1.png

Vil du også gerne se løverne jage eller elefanterne slukke tørsten på savannen? Så drømmer du formentlig om rejser til Afrika.

Afrika er blevet en populær rejsedestination, hvor du for alvor kan få én på opleveren. Her er der nemlig både et unikt dyreliv, en betagende natur og ikke mindst farverige kulturer. Derfor rejser flere og flere danskere også på rejser til Afrika, hvor der er masser af oplevelser i vente.

Oplev Afrika med Africa Tours

Hvis du drømmer om rejser til Afrika, kan du alliere dig med Africa Tours. Africa Tours tilbyder en række forskellige rejsepakker, hvor du med garanti får lov til at opleve både den afrikanske natur, kultur og selvfølgelig det vilde dyreliv.

Du kan blandt andet komme på safari-rejser til Kenya eller Tanzania, hvor du med garanti kan krydse ”The Big 5” af listen. Besøg den berømte Serengeti nationalpark, eller oplev Ngorongoro krateret, der bugner med dyreliv.

Selvom du måske kommer for at se de store og majestætiske dyr på savannen, så byder Afrika på mange andre typer af oplevelser. Du kan også tage på badeferie ved de smukkeste strande, bestige Kilimanjaro, hvis du er til eventyr, eller du kan tage på storbyferie i det sydlige Afrika.

Derfor skal du rejse til Afrika med en dansk rejseleder

Hvis du ikke selv har stor erfaring med hverken Afrika eller at planlægge længere rejser, står Africa Tours klar til at hjælpe. De tilbyder grupperejser, der er gennemarbejdede og -testede for den bedst mulige oplevelse, hvor du ovenikøbet har en dansk rejseleder med på dine rejser til Afrika.

Med en dansk rejseleder ved hånden kan du altid spørge, hvis der er særlige oplevelser eller eventyr, du gerne vil på, mens du er i Afrika. Og en dansk rejseleder vil give en tryghed, når alle sanser overmandes i en verden langt fra det danske.

Hos Africa Tours er rejseledere erfarne Afrika-eksperter, der sikrer dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger kontinentet.

Start dine rejser til Afrika allerede i dag

Drømmer du også om at rejse til Afrika? Så kontakt Africa Tours allerede i dag til en uforpligtende snak om dine rejsedrømme. Du kan også snuse rundt på deres hjemmeside, hvor du kan få et overblik over alle de forskellige rejser til Afrika, som Africa Tours tilbyder.

Africa Tours afholder også jævnligt helt gratis foredrag om deres safari-rejser. Her kan du få mere information og blive inspireret til din næste drømmerejse.

Kategorier