Nutcase cykelhjelme hitter i Danmark

Cykelhjelme er lige så stille ved at blive et mere og mere almindeligt syn i gadebilledet, både hos mænd, kvinder og børn. Det skyldes dels en holdningsændring i samfundet til brug af cykelhjelme, men i særdeleshed også de moderne hjelme der er kommet på markedet.

Vi er vilde med Nutcase

Det amerikanske brand Nutcase har taget Danmark med storm med deres moderne skaterhjelm-lignende cykelhjelme. Vi har talt med indehaveren af webshoppen eCykelhjelm.dk, som bekræfter den store efterspørgsel efter Nutcase-hjelme.

"I vores sortiment har vi både Bell, Giro og MET, som alle er anerkendte cykelhjelm-mærker igennem mange årtier. Alligevel er det vores Nutcase-hjelme som står for knap 80 % af salget", siger Tobias Ehlig fra eCykelhjelm.dk.

Nutcase er kendte for deres cykelhjelme i flotte mønstre og flotte farver, men alligevel er det den matte sorte model der sælger mest. Ifølge Tobias er det primært formen og brandet der appellerer til danskerne.

"Nutcase var de første til at introducere skaterhjelmen til almindelige cyklister. Derfor har Nutcase haft stor andel i at gøre cykelhjelmen moderne, og det har styrket deres brand ekstremt meget. Derudover er deres hjelme af høj kvalitet med smarte funktioner, og det er tydeligt at den er udviklet med den moderne hverdagscyklist i fokus. Derfor er den så populær", siger han.

Du kan se en liste over alle de danske forhandlere af Nutcase-hjelmene her.

Kategorier