Alt til håret fra GHD og Mason Pearson

Følg linket til Glow Hairs webshop og få adgang til et stort udvalg af styling tools og produkter fra blandt andre GHD og Mason Pearson, der giver styrke og næring til håret.

Glow Hair.PNG

GHD redskaber samt styling til håret

Når det kommer til redskaber til styling af håret, er der ganske få mærker, der formår at overgå GHD. Deres styling tools er ganske enkelt nogle af de absolut bedste, der findes på markedet. Følg linket til Glow Hair og få adgang til et komplet sortiment af redskaber og produkter fra mærket GHD, der sikrer maksimalt hold og flotte frisurer i blankt og velplejet hår. Uanset om man foretrækker sit hår glat eller med bløde krøller, kan man købe det rette redskab dertil fra GHD hos Glow Hair. Sortimentet af redskaber rummer både glattejern og krøllejern. Derudover kan man også købe gode føntørrere, der tørrer håret uden at slide på det. Når man anvender redskaber med varme i sit hår, anbefales det, at man altid bruger et varmebeskyttende styling produkt i håret, inden man går i gang. Disse laver GHD selv, men der er også mange andre at vælge mellem, når man shopper online hos Glow Hair. Følg linket til deres webshop og køb skønne redskaber og produkter fra GHD og mange andre kendte mærker.

Mason Pearson hårbørster er mere end optimale

Mason Pearson har lavet en serie af hårbørster, der ikke bare reder håret ud, men som også giver masser af næring og pleje til håret. De specielle og bløde børster reder skånsomt håret ud og efterlader det blødt og velplejet. Hårbørsterne kommer i et rigtigt flot og elegant design. De findes i flere størrelser hos Glow Hair. De små modeller er perfekte at have med på ferie eller i håndtasken, så håret altid kan blive redet og få næring på farten.

Glow Hair kan præsentere deres kunder for de bedste brands, når det gælder styling og næring til håret. Følg linket glowhair.dk og se mere.

Kategorier