Badeanstalten - Kropspleje og ansigtsolie med naturlige ingredienser

Badeanstalten forhandler ansigtsolie og kropspleje. Denne danske producent fra Aalborg er kendetegnet ved brugen af naturlige ingredienser og moderne teknikker - altid med respekt for traditionelt, dansk håndværk.

Badeanstalten

Køb ansigtsolie fra badeanstalten.dk

Køb plejende ansigtsolie med naturlige ingredienser hos Badeanstalten. Denne aalborgensiske virksomhed har fremstillet et skønt udvalg af ansigtsolie og creme med nærende stoffer. Vælg imellem vitaliserende cremer med Vitamin E, mandelolie m.m. I samme kategori finder du også ansigtsserum, opstrammende masker og en traditionel barbersæbe. Brug ansigtsolie, creme og masker som selvforkælelse i hverdagen, eller køb et af de anerkendte plejeprodukter fra Badeanstalten som gave til en kær person i dit liv. Alle mennesker har brug for lidt luksus afslapning i ny og næ - både mænd og kvinder. Ansigtsolie er en gave, som enhver person kommer til at værdsætte. Bestil de populære ansigtsolieprodukter på badeanstalten.dk.

Kropspleje til mænd og kvinder

Badeanstalten bygger på en filosofi, som tager udgangspunkt i de danske sæbetraditioner med brug af naturlige ingredienser. Der er bygget videre ved brug af moderne teknikker, som er resulteret i nogle eksklusive produkter inden for kropspleje. Hos Badeanstalten kan du vælge imellem fugtgivende kropspleje af højeste kvalitet - ideel til velvære og forkælelse. Kig på udvalget af kropspleje og hudplejeprodukter med danske, naturlige ingredienser i centrum. Hos Badeanstalten har de ikke langt ud til naturen fra deres fabriksdør. Det er netop de naturlige og uimodståelige ingredienser, der findes i egnen, som det hele bygger på. Køb kropspleje af den bedste kvalitet på badeanstalten.dk. Klik derind, hvis du leder efter dansk, unik kropspleje til gave eller som selvforkælelse.

Badeanstalten forhandler kropspleje, ansigtsolie, sulfatfrie sæber og andet i hudplejeprodukter. Se sortimentet på badeanstalten.dk, hvor du kan læse mere om principperne bag denne virksomhed, som startede i et lille køkken i Aalborg. I dag er det skønne sortiment blevet udvidet til en lang række af hudplejeprodukter i forskellige kategorier med interessante og naturlige ingredienser. Se luksusprodukterne online, og bestil allerede i dag.

Kategorier