Bliv dygtig til nail art med et negle kursus hos Crystail Nails

Er du øvet i at lægge neglelak, kan du gå et skridt videre med nail stickers. Har du tårnhøje ambitioner med din kunnen inden for nail art, så tag et negle kursus fra Crystal Nails. Kurserne henvender sig til dygtige negledekoratører, og gør dig i stand til at lave små kunstværker på andres negle. Til nogle nail stickers er det nødvendigt at bruge redskaber. Produkter og kurser er i ypperste kvalitet. Se på deres hjemmeside nu, hvilken rejse et negle kursus kan føre dig på.

Crystal Nails

Nail stickers – kun fantasien sætter grænser

Er du god til at lægge neglelak, er tiden kommet for, at du skal sætte nail stickers på. På virksomhedens hjemmeside finder du mange sider af fine klistermærker, og du kan også sammensætte nail stickers med smykkesten til negle. Det er en stor fordel, hvis du laver nail art sammen med dine veninder eller søstre. De fleste er nemlig bedre til at bruge den ene hånd end den anden, og derfor vil den ene hånd blive flottere end den anden, hvis du gør det på dig selv. I kan have en hyggelig og sjov forfest med at sætte nail stickers på jeres flotte, lakerede negle. Se de mange flotte klistermærker på crystalnails.dk.

Er du i tvivl om, hvilke nail stickers og smykkesten til negle, der kan bruges på en almindelig neglelak, og hvilke der skal bruges sammen med en base og top fra virksomheden, så send dem en mail.

Vejen starter på det første negle kursus

Kun de dygtigste negleartister når toppen, og for at starte et sted må du tage et negle kursus. Du finder mange forskellige negle kurser, og der er ingen grænser for hvor smukke eller vilde kvalitetsnegle, du kan skabe.

Som en del af karrierevejen kommer du igennem kurset Educator. Det er et negle kursus, der giver dig mulighed for at undervise på højt plan. Vil du mere, er det næste trin International Educator, som giver dig ret til at undervise i det land, du bor i. Har du endnu højere ambitioner, kan du derefter tage et negle kursus som International Master Educator. Med det kan du undervise i andre lande som gæsteunderviser. Det højeste niveau er Absolute International Master Educator, hvor du lærer at mestre alle aspekter.

Bliv feminin med nail stickers til jul, og tilmeld dig et online negle kursus, så du kan snuse til, om det er en karrierevej for dig. Bestil et negle kursus nu på www.crystalnails.dk.

Kategorier