Online forhandler af lavendelolie og æteriske olier i den bedste kvalitet

Man finder hos Hedenhus et bredt udvalg af lækre og gode produkter. Det store sortiment byder bl.a. på lavendelolie og æteriske olier, som fås i høj kvalitet og med gode virkninger.

Hedenhus

Skøn lavendelolie 

Der findes hos Hedenhus et bredt udvalg af økologiske olier, bl.a. lavendelolie. Lavendelolie har en række forskellige formål, hvor det fx kan bruges til fremstilling af kosmetik, cremer, lotions, massageolier, hårolier og meget andet. Lavendelolien er kendt for at være smertestillende, virke mod kramper, betændelse og meget andet. Derfor kan de kvalitetsrigtige produkter fra Hedenhus være med til at gøre din hverdag bedre. Derudover er lavendelolien nyttig til terapeutiske formål, hvor den kan bruges til heling af forbrændinger og helbredelse af huden. Derfor er lavendelolien også yderst god til massage og aromaterapeuter, hvor olien går ind og arbejde i huden, og styrker den. Læs eventuelt mere på hedenhus.dk.

Æteriske olier

Hedenhus byder også på andre æteriske olier, som findes til konkurrencedygtige priser. De æteriske olier er økologiske, hvor de bedste råvarer er blevet brugt, til at fremstille dem. De æteriske olier er 100% naturlige og er fremstillet af plantebaserede produkter. Æteriske olier fås i små flasker, hvor de skal bruges med få dråber, grundet det koncentrerede indhold. De æteriske olier indeholder en lang række olier fra lægeplanter, vis skal bliver presset, hvorefter olierne presses ud. Æteriske olier er ufortyndede, så den højeste kvalitet sikres. Udvalget af olierne er bredt, hvor der findes en masse forskellige varianter, så der kan findes noget til alles ønsker og behov. Klik ind på hedenshus.dk og find dine næste olier, med gode og naturlige virkninger på din krop. Priserne og kvaliteten er ikke til at tage fejl af, så alle kan være med.
Besøg Hedenhus allerede i dag, hvis du er på udkig efter gode olier, som har positive virkninger på din krop.

Kategorier