Plej både ansigt og krop med bl.a. ansigtsolie og badesalt m.m.

Der er ikke den form for kropspleje, du ikke finder hos www.badeanstalten.dk, så tøv ikke med at gå på udkig blandt de mange brede og varierede sortimenter. Her finder du udelukkende naturlige produkter, som din hud vil takke dig for at købe hjem til dine rutiner. Du finder både produkter til hverdagen samt til de stunder, hvor der kræves lidt mere wellness og velvære. Derfor finder du alt fra ansigtscremer og håndsæber til badesalte og ansigtsolier hos Badeanstalten, hvis fornemmeste opgave er, at forhandle produkter til alle hudtyper og behov.

Badeanstalten

Velvære med velduftende badesalt fra Badeanstalten

Badesalt er din nemme vej til velvære for krop og sind i en hverdag, der kan være præget af stress og travlhed. Bring en eller flere badesalte ind på badeværelset i dit hjem og tag dem i brug, når du har brug for ekstra kvalitetstid med dig selv til at cleare hovedet og komme helt ned i tempo. Badesaltene forhandles i en bred vifte af velduftende varianter, så det ikke er svært at finde en, der falder i din smag. Desuden kan badesaltene både anvendes i kar- og brusebad, sågar også fodbad, når det er tid til det. Med en badesalt kan du få skrubbet huden fri for døde hudceller og mærke den rare fornemmelse af afslapning, mens din hud tager imod blødhed og friskhed gennem den nærende badesalt, der også indeholder vitaminer og mineraler. Gør derfor noget godt for dig selv og find den rette salt efter dine ønsker her i dag.

Lækker ansigtsolie og -serum for alle hudtyper

Giv dig god tid, når det kommer til selvforkælelse og ro. Med en ansigtsolie fra Badeanstalten kan du tage dig af dit ansigt på en måde, du ikke har tid til til hverdag. Du finder ansigtsolier med forskellige egenskaber, som din hud vil elske dig for at påføre den. Der er bl.a. vitaliserende olier samt olier med E-vitamin og andre varianter at finde i det flotte sortiment, hvor kvaliteten er i højsædet. Udover ansigtsolier er der også ansigtsserum at finde i sortimentet. Læs derfor yderligere information om den enkelte ansigtsolie eller -serum for at finde den helt rette efter dine ønsker og behov.

 

Badeanstalten giver dig mulighed for at gøre mere ud af din hudplejerutine med de skønneste og mest naturlige produkter, der er at finde på det danske marked. Alle produkter er fremstillet i landet af naturlige ingredienser med skønne egenskaber for din hud.

 

 

Kategorier