Rudolph Care og pleje til håret som økologisk balsam

Hos REN velvære forhandler de naturlige pleje til håret i form af både shampoo og balsam, der skåner miljøet og håret fra gode mærker som danske Rudolph Care.

ren-velvaereshop.dk Ren Velvære.png

Rudolph Care skønhedspleje hos REN velvære

Andrea Elisabeth Rudolph startede Rudolph Care, da hun ventede sig sit første barn. Da blev hun opmærksom på, hvor meget skadelig og unødig kemi mange former for skønhedspleje faktisk indeholdt. Målet med Rudolph Care var således at lave lækker skønhedspleje med naturlige, gode ingredienser og minus kunstig kemi. Det har ført til en skøn serie af plejeprodukter til både hud og hår, som blandt andet forhandles online hos webshoppen REN velvære.

Pleje til håret i form af økologisk shampoo

Det er muligt at købe god og sund pleje til håret hos REN velvære, der har samlet et flot udvalg af hårpleje og shampoo fra gode mærker, der tænker på miljøet og kroppens sundhed. Sulfat er en af de helt store syndere, når det kommer til shampoo. Derfor finder man en kategori med shampoo helt uden sulfat hos REN velvære. I deres sortiment af økologisk shampoo og pleje til håret finder man nemt et velduftende produkt, der passer perfekt til ens hårtype.

Økologisk balsam for bedre pleje og mere bæredygtighed

Køber man økologisk balsam hos REN velvære, får man balsam, der både skåner miljøet og håret. Der er rigtigt mange lækre produkter, man frit kan vælge mellem på webshoppen. Sortimentet af økologisk balsam huser både produkter fra Moroccanoil og Rudolph Care, der både skåner miljøet og håret med naturlig pleje og fugt helt fri for parabener og silikone. Håret efterlades blødt og smidigt efter hvert eneste bad.

Køb sund pleje til håret, der skåner miljøet og håret fra Rudolph Care online hos REN velvære.

Kategorier