Verdens mest bæredygtige kosmetik kan nu købes i Danmark

Natura føler et ansvar for de miljømæssige konsekvenser af virksomhedens aktiviteter; lige fra udvindingen af råmaterialer, forarbejdning, til fremstilling og emballering. Denne tilgang har over de seneste 40 år ført Natura til at være markedsledende inden for miljø og bæredygtig politik. Natura Cosmeticos SA er den højest placerede kosmetikvirksomhed på global100.org som årligt udnævner de mest bæredygtige virksomheder ved World Economic Forum.

BEM ESTAR BEM

Naturas ordsprog "BEM ESTAR BEM" betyder: Man har det godt med sig selv, når man formår at være god ved verden, miljø, andre og samfundet. Det er både Naturas eksistensberettigelse og en bredere filosofi, søgen efter de sjældne øjeblikke, hvor krop og sind smelter sammen, hvor man er ét med verden.

 

EKOS

Natura Ekos er en serie af kropspleje produkter der ønsker at øge bevidstheden om bevarelsen af planetens ressourcer. Ønsket om at udvikle den brasilianske biodiversitet er en af grundpillerne i Natura Ekos. De ingredienser, der anvendes i formuleringerne er bæredygtigt høstet, i henhold til strenge standarder for dyrkning uden pesticider eller kunstgødning, for at bevare Brasiliens største rigdom, den enestående biodiversitet. Natura Ekos er en serie af kropspleje og duft direkte inspireret af den brasilianske befolknings traditioner. Ved at arbejde med lokalsamfund i Brasilien og integrere principperne for bæredygtig høst af ingredienserne og udvikling af produkterne, skaber Natura produkter med unikke teksturer og rige dufte der vækker dine sanser. Natura Ekos fundament er basseret på at mennesker og natur skal sameksistere på en positiv måde.

 

Om indehaveren

Jeg kom til Danmark for 7 år siden, som brasiliansk advokat. Jeg valgte at tage en Cand. Jur. fra Københavns Universitet, men grundet krisen var det meget svært at finde arbejde som nyuddannet jurist. Jeg startede at undersøge mulighederne for at blive selvstændig og fandt hurtigt frem til at jeg måtte i gang med at importere kosmetik fra Natura Cosmeticos, som er det mest populære mærke inden for kosmetik i Brasilien. Efter forhandlinger om enerettigheder startede jeg hjemmesiden www.aromabrasil.dk, som er dedikeret til salg af Naturas produkter.

 

Aroma Brasil kan kontaktes på: (+45) 3296 3244 eller [email protected]

Facebook: www.facebook.com/aromabrasil.dk

Yderligere information om Natura på engelsk kan findes på: relatorio.natura.com.br/relatorio/en

For grafik henvises til presse.aromabrasil.dk

 

Med venlig hilsen

Márcia Madsen

Kategorier