Webshop med hårvoks fra bl.a. Attitude

Som noget ekstra smart, så er der på alle Attitude voks bøtter printet en QR kode, som henviser til en vejledning i styling med det enkelte produkt.

Attitude hårvoks

Hvis man kigger i den moderne mands toilettaske, vil en af de første ting man støder på, være en bøtte hårvoks. Hårvoks er nemlig en så udpræget ting, at det vel faktisk er mere sjældent at møde en mand uden voks i håret, end en mand med voks i håret. Med hjælp fra hårvoks kan man nemlig hurtigt og nemt ændre sit hår fra at være kedeligt og hængende, til at være friskt og sat. Hårvoks kan bruges både alene eller sammen med andre hårprodukter som eksempelvis hårskum, hårgele og hårspray.

Den store anvendelse af hårvoks, har selvfølgelig medført, at der efterhånden findes utallige udgaver af det populære stylingprodukt. Af kendte mærker kan eksempelvis nævnes og d:fi, Renati, ID og også det nye danske mærke Attitude by Trontveit.

Attitude by Trontveit, også kaldet Attitude voks, er en meget stærk og velduftende voks, som gør det muligt at kunne sætte sit hår præcis som man ønsker det. Attitude voks har en meget blød konsistens, men er alligevel utrolig stræk og selv meget krævende frisurer, som eksempelvis Spikes og strithår, klares let med hjælp fra Attitude voks. På trods af den ekstreme hold, så kan Attitude voks restyles, hvilket gør at man kan ændre og tilpasse sin frisure i løbet af dagen. Attitude voks fedter ikke og er vandopløselig, hvilket betyder at den let kan vaskes ud, ved kun at bruge almindeligt vand. Attitude voks indeholder ikke unødige tilsætningsstoffer og er uden parabener.

Kategorier