Find hængeøreringe og søvlarmbånd hos MadamAdamas

MadamAdamas designer og forhandler smykker i ægte guld og sølv. Der er nemlig aldrig brugt nikkel eller nogle andre former for allergifremkaldende materialer under produktionen af MadamAdamas smykker, da tillid er en af hjørnestenene hos netop denne smykkeforhandler. Find hængeøreringe og sølvarmbånd i høj kvalitet hos dem.

MadamAdamas

Hængeøreringe til moderne og klassiske look

Udvalget af øreringe dækker alt fra stikker til hængeøreringe i både guld og sølv. Det store udvalg af hængeøreringe er for eksempel til dig, der mangler lækre kvalitetssmykker til specielle lejligheder og festlige begivenheder. Find blandt andet et par hængeøreringe med runde hvide perler på en forgyldt sølvbøjle, eller et par med flade hvide ferskvandsperler med sortagat på en sølvbøjle. Hængeøreringe med perler er perfekte til dig, der holder af et klassisk elegant look. Er du i stedet interesseret i mere moderne hængeøreringe, fås også designs såsom store oxyderede sølvcirkeløreringe. I denne kategori finder du ligeledes hængeøreringe med et lille hvidt stenhjerte, der sidder for enden af en forgyldt sølvkæde med en ørebøjle i midten. Denne type hængeøreringe falder 5 cm bagtil og 4,5 cm fra bøjle til hjerte, når man har dem på. Udvalget af hængeøreringe passer derfor til mange forskellige typer af mennesker, sådan at alle har noget at vælge imellem.

Enkle og udtryksfulde sølvarmbånd til alle begivenheder

Mangler du armbånd er der ligeledes masser af modeller at vælge imellem på madamadamas.dk. Sølvarmbånd er især populære, da de altid er lavet af ædelmetaller altså ægte sølv og derfor er nikkelfri. Ligesom udvalget af halskæder fås sølvarmbånd i en række forskellige designs, der henvender sig til kvinder med forskellige behov og præferencer. Find for eksempel et simpelt sølvarmbånd med 2 store zirkoner som afslutning. Netop dette sølvarmbånd er lavet i glat sølvtråd, der er 3 mm tykt, med en 7 mm zirkon i hver ende. Hvis dette armbånd er for moderne i sit udtryk, fås også sølvarmbånd med mere feminine kvaliteter. Tag for eksempel det søde sølvarmbånd med blomster og zirkoner i en tynd lænke, der er perfekt til både konfirmanden og værtinden. Et sølvarmbånd som dette kan sagtens bruges sammen med andre armbånd på grund af dets simple design. Hælder du i stedet mod mere rå designs, fås også armbånd med sølvnitter, der bruges ved at vikle det tre gange rundt om håndleddet. Dette seje armbånd fungerer både til hverdag og fest, og klæder især de unge kvinder, som ønsker lidt kant i garderoben.

MadamAdamas er medlem af Ædelmetal kontrollen, der kontrollerer, at hele udvalget altid udelukkende består af ædelmetaller og derfor ikke indeholder allergifremkaldende materialer.

Kategorier