Køb Per Borup smykker, såsom smukke perlekæder og meget andet

Per Borup Design fremstiller dansk producerede guldsmykker med fokus på kvalitet og godt håndværk. Guldsmed Per Borup startede forretningen i København kort tid efter at være blevet færdiguddannet og har siden da ladet det populære mærke gå i arv til sine børn og børnebørn.

Per Borup Design

Unikke Per Borup smykker til dig selv eller som gave

Per Borup smykker produceres derfor med en passion for kvalitet, der er løber gennem familiens sans for detalje og håndværk. Per Borup smykker i kvalitets håndværk er til mænd og kvinder, der går op i dansk håndværk og sætter pris på unikke designs. Per Borup smykker og deres høje kvalitet betyder nemlig, at de højst sandsynligt vil kunne følge dig livet ud. Per Borup smykker er derfor perfekte som gaver til en du har kær, hvad end det er konfirmanden eller din elskede. Brug for eksempel gerne Per Borup smykker og ringe som forlovelsesringe eller vielsesringe til både ham og hende. Flere Per Borup smykker egner sig også som gaver i forbindelse med for eksempel mors dag eller runde fødselsdage, hvor du virkelig ønsker at vise, hvor meget dine nærmeste betyder for dig. Alle smykker fra Per Borup design er stemplet med Per Borups egen underskrift, der både fungerer som mærkets logo og som et kvalitetssikrende bevis.

Tidløse perlekæder til hele livet fra Per Borup Design

En perlekæde er for eksempel perfekt, hvis du er kvinde eller omgiver dig med kvinder, der spiller en vigtig rolle i dit liv. Det store udvalg fås i mange forskellige længder, sådan at du kan vælge netop den, der passer perfekt til dig eller en, du har kær. Drømmer du om en meget lang kæde, har du også muligheden for at kombinere dine nye perlekæder med hinanden ved hjælp af perlelåse. Tag for eksempel en perlekæde på 42 cm, en anden på 50 og 2 perlelåse, og kombiner dem til én lang kæde. Netop denne mulighed gør perlekæder fra Per Borup Design oplagte som dåbsgaver, da du kan vokse med dem og således bruge dem hele livet. En perlekæde fra Per Borup design er også en god idé, da de aldrig går af mode. Dette kan i høj grad kan tilskrives deres tidløse design og det faktum, at en perlekæde bare altid vil være et smykke, mange kvinder ser som et must i deres smykkesamling. Køb derfor en perlekæde i forskellige længder, så du har smykker liggende til både hverdag og fest. Har du brug for en perlekæde i en meget specifik længde, er du også meget velkommen til at kontakte Per Borup Design og bestille en custommade kæde hjem, der passer perfekt rundt om netop din hals.

 

 

Kategorier