Smykker og ure fra kvalitetsbrands, såsom Sistie og Holmgaard

Rå læderarmbånd og praktiske sportsure. Hos www.smykkeuret.dk fås smykker og ure til et bredt spektrum af personligheder, sådan at der findes noget til enhver smag. Det brede sortiment er sammensat af en lang række populære brands, som er nøje udvalgt af de erfarne grundlæggere af Smykkeuret selv.

Smykkeuret

Bæredygtige Sistie smykker til alle kvinder

Et af de mange brands er danske Sistie. Brandet henvender sig især til unge og kreative kvinder, der gerne vil kunne tilføje masser af personlighed til deres daglige outifts. Smykker fra Sistie udstråler derfor masser af girl-power, feminin energi og en særlig optimisme, der bestemt smitter af på humøret. Grundlæggerne af brandet er nemlig selv unge kvinder, der mere end noget andet ser en fremtid fyldt med kvindelige forbilleder og kvinder i førersædet. Sistie smykker er derfor perfekte til dig, der gerne vil tage del i denne fremtid, og på denne måde tør at være dig selv. Ligeledes er det smykker til kvinder, der går op i bæredygtighed, samt hvordan de produkter de køber er blevet til. Et smykke herfra er derfor altid fremstillet af 100% genanvendt sølv, hvilket vil sige at nyt sølv aldrig er blevet udvundet under produktionen af et nyt armbånd, en ny halskæde eller en ny ring. Unikke Sistie smykker er derfor til den både stilbevidste og miljøbevidste kvinde.

Kvalitetssmykker fra Holmgaard hos Smykkeuret

Holmgaard producerer ligeledes smykker til kvinder og forhandles ligeledes i stor stil hos Smykkeuret. Smykker fra Holmgaard henvender sig til kvinder i alle aldre, der kunne tænke sig smukke smykker i 100% dansk design. Smykkerne er nemlig altid designet af teamet selv, og de flotte designs er derfor fuldt ud originale. Disse populære smykker fremstilles udelukkende i ædle metaller som for eksempel sterling sølv, gulvbelagt sterling sølv og 14 karat guld. De er derfor registreret hos Ædelmetalkontrollen, sådan at deres stempler, der enten siger “Holmgaard” eller “HG”, er bevis på, at dit nye smykke lever op til EU’s gældende regler for handel med ædelmetaller. Find for eksempel de populære Livets Træ smykker, der fås som både vedhæng, øreringe, armbånd og ringe. Dette smukke design fra Holmgaard er et symbol på sammenhængskraft, vækst, styrke og genfødsel, samt et godt eksempel på hvilke flotte smykke dette firma er i stand til at producere. Hos Smykkeuret finder du dog en lang række designs fra Holmgaard, sådan at du med garanti finder smykker, der passer netop din smag.

Find det store sortiment på www.smykkeuret.dk. Her kan du også læse mere om den fri fragt på hele kataloget, de 60 dages fuld returret og meget mere.

 

 

Kategorier