Alt i basketbolde fra Spalding og bordtennisbat fra Stiga - HomeX.dk

Se det unikke sportssortiment hos HomeX.dk, og vælg imellem basketbolde, bordtennisbat, dartskabe og andet. Køb sportsudstyr til din yndlingssportsgren via få klik på www.homex.dk, og nyd af deres gratis fragt på hele kataloget.

HomeX.dk

Basketbolde - Modeller fra NBA serien i USA

Elsker du også at spille basketball, eller er du ved at tage det første skridt? Du har måske fuldt med i NBA kampe fra USA? Hos HomeX.dk sælges professionelle NBA basketbolde fra Spalding, men også bolde til basketball i børnestørrelser online, hvor tilbehør som boldpumper også kan købes. Find ligeledes basketball kurve og standere, så du f.eks. kan spille på terrassen eller i indkørslen. Det kan også være, du vil øve derhjemme, så du kan blive klar til den næste kamp i klubben? HomeX.dk sælger basketbolde og andet udstyr til alle niveauer, så klik med fordel ind på deres sportshjemmeside. Derinde kan du bladre igennem mange typer basketbolde bl.a. med motiv af forskellige storhold. Der er f.eks. tale om Chicago Bulls, som var der Michael Jordan spillede i sin tid. Der sælges også basketbolde med motiver af europæiske storhold inden for basketball. Find den rette bold online, og få timevis af underholdning med denne magiske sportsgren.

Kæmpe udvalg af bordtennisbat - Alle niveauer er velkomne på www.homex.dk!

Bordtennisbat fås i mange udgaver og til begyndere, øvede og elite hos HomeX.dk, som sælger bat fra Stiga. Fordi Stiga er et kvalitetsmærke, der er kendt i hele bordtennisverdenen for eksklusivt, men også prisstærkt udstyr. Køb f.eks. bordtennisbat til skole, fritidsordning og arbejdsplads, eller shop bat til at spille i eget værelse. HomeX.dk forhandler nemlig også bordtennisborde, net og andre ting til bordtennis, så du ikke behøver kigge andre steder. Et godt cover til dit nye bordtennisbat er anbefalelsesværdigt, og det kan du med fordel også købe i forbindelse med dit bat på hjemmesiden. Læs mere om bordtennisbat samt bordtennisudstyr inde på produktsiderne, og bestil nu med hurtig levering og 100 % gratis fragt!

HomeX.dk tilbyder et velassorteret udvalg af basketbolde og bordtennisbat fra deres store katalog med sportsudstyr.

Kategorier