Bestil kreatin og proteinbar online til gode priser

Besøg Bestrongs hjemmeside og læs mere om deres kosttilskud med høj effekt og i god kvalitet online her: www.bestrong.dk.

Kreatin

Seriøse styrketrænere herhjemme sværger især til kosttilskud i form af protein og kreatin. Især kreatin er en vigtig grundsten at indtage, når man styrketræner intenst. Kreatin har en høj effekt på opbyggelsen af større muskler, fordi er videnskabeligt bevist, at det giver en større muskelmasse, en større styrke under træningen, bedre restitution og en mindre grad af muskelømhed efter træningen. Der er altså både høj effekt i form af opbygningen af muskelmasse og lindring af efterfølgende bivirkninger. Det hjælper en til at kunne yde sit maksimale under styrketræningen, og det er i sidste ende dét, der giver de virkelige resultater. Kreatinpulver kan købes til en rigtigt god pris online hos Bestrong sammen med andre kosttilskud som for eksempel proteinpulver og weight gainers. Så er man godt dækket ind.

 

Proteinbar

Sammen med kreatin skal man naturligvis også indtage masser af proteiner i forbindelse med ens styrketræningen. Protein er musklernes byggesten, så hvis de skal have mulighed for at restituere og vokse sig større, er det nødvendigt at indtage den rette mængde proteiner. Det er ikke altid nok med den mængde proteiner, man indtager via sin kost, hvorfor man hos Bestrong kan købe proteinbarer i høj kvalitet. De er lette at spise som snack og mellemmåltid før og efter træningen. De er velsmagende og rige på proteiner og fattige på kulhydrater og er derfor sunde mellemmåltider. Der er flere forskellige slags proteinbarer i høj kvalitet af vælge imellem hos Bestrong med forskellige smage. Selvom det er sundt og nærende, må det jo godt smage godt oven i.

Kategorier