Boxbike.se - Alt i elcykel konvertering og foldbare elcykler

Leder du efter en foldbar elcykel eller et kit til elcykel konvertering? Boxbike.se har Nordens største udvalg. Se udvalget hos Boxbike.se, der indeholder alt fra elcykel kits til el fatbikes online.

boxbike.se.jpg

Køb en foldbar elcykel i høj kvalitet

En foldbar elcykel er et effektivt transportmiddel, når man pendler og skal tage offentlig transport noget af vejen. Hos boxbike.dk finder du modeller fra STRØMSTAD, som kan foldes sammen, hvorved de ikke fylder nær så meget. I myldretiden i Stockholm og andre svenske storbyer, kan det godt være svært at få en alm. cykel med i metroen og busserne. Du kommer til at værdsætte købet af en foldbar elcykel, der gør det langt mere praktisk at bevæge sig rundt. Har du en cykeltur frem til toget og så en ekstra distance bagefter, der skal tilbagelægges? Her er det rarest at kunne tage cyklen med. boxbike.dk har mange erfaringer i foldbare elcykler. Du finder også batterier, udstyr og reservedele inde på hjemmesiden.

Elcykel konvertering - Kits til fatbikes, ladcykler m.m.

Leder du efter et kit til elcykel konvertering? boxbike.dk forhandler kits, så du kan omdanne en alm. cykel til din egen elcykel, og priserne er langt lavere, end man tror! Det kan være trættende at cykle i strid modvind på vej hjem fra arbejde, når man bare gerne vil hjem i en fart. Det er rart at have en ekstra ressource at kunne trække på. Hvis du drømmer om en elcykel, men ikke ønsker at komme af med de helt store summer penge, er elcykel konvertering en perfekt løsning. Se de forskellige kits hos boxbike.dk, der har det største sortiment i Skandinavien inden for branchen. Med et kit til konvertering får du mere frihed til at tilbagelægge længere strækninger. Kom lettere og hurtigere på arbejde, eller tag en tur ud i det fri og oplev den skønne svenske natur.

Overvejer du at købe en foldbar elcykel eller et kit til elcykel konvertering? Se sortimentet online hos boxbike.dk, der er eksperter i branchen. Du finder også fatbikes, el-ladcykler og meget mere på hjemmesiden.

Bestil et elcykel kit online

Er du træt af den almindelige cykel? Konverter den med et elcykel kit, og hav mulighed for at benytte elmotor op ad bakke, eller når dine kræfter er ved at være på sidste blus. Byg din egen elcykel med et kit fra boxbike.dk, der fører flere udgaver til rimelige priser. Du finder løsninger til fatbikes, ladcykler og helt almindelige. Det er klart, at det kræver noget mere af batteriet, hvis man ombygger en fatbike eller ladcykel. Derfor har man også brug for et anderledes elcykel kit. boxbike.dk er specialister, og de sidder klar til at vejlede dig, hvis du har brug for hjælp til køb af elcykel kit. Læs mere online.

Oplev naturen på en el fatbike

Elsker du at køre ud i det fri og udforske naturen i Sverige eller udland? Så skal du have fat i en el fatbike. Den kan køre på underlag som sne, grus og sand. Du kommer ikke til at blive begrænset af hårdt terræn! Med elmotor kan man køre endnu længere, højere og væk fra civilisationen. Mærk friheden med en el fatbike. boxbike.dk forhandler flere modeller fra STRØMSTAD, der alle er af en høj kvalitet. En el fatbike har typisk et batteri på 48 volt, som kan trække lidt mere. De kan derfor køre op til 45 km/t, så du kommer ikke til at kede dig på dine eventyr! Læs mere online, eller kontakt boxbike.dk for gode tips til kørsel og valg af el fatbike.

Er du på udkig efter elcykler, så skal du besøge hjemmesiden boxbike.dk. De forhandler el fatbikes, ladcykler med motor og andre typer fra STRØMSTAD. Køb også kits til at konvertere din almindelige til en elcykel. Yderligere, finder du ladere, reservedele og andet udstyr på hjemmesiden - altid af en høj kvalitet til en god pris.

Kategorier