Find et stort udvalg af forskellige buer til både nybegyndere og øvede på www.bowgear.dk

Hver gang du besøger BowGear, bliver du mødt af et skarpt udvalg inden for stort set alt der har med bueskydning at gøre - præcist som navnet også antyder. Du kan naturligvis købe en compoundbue i den helt rigtige kvalitet og i et design der passer til din personlige skydestil. Til nye bueskytter finder man desuden smarte buesæt, der gør det ekstra let at komme godt i gang med bueskydning. Læs mere om begge dele herunder.

BowGear

Bredt udvalg af compoundbuer fra flere forskellige mærker

Der er flere smarte modeller du kan vælge imellem hvis du klikker ind i kategorien med compoundbuer hos den danske forhandler www.bowgear.dk disse dage. Her vil du blive præsenteret for mærker som Hoyt, Bowtech, Kinetic m. fl. Der er desuden compoundbuer i flere forskellige prisklasser, og butikken henvender sig derfor både til nybegynder og garvede bueskytter. Har du spørgsmål vedrørende valg af compoundbuer eller lignende, vil kundeservice på siden helt sikkert kunne guide dig i retningen af den helt rigtige bue, samt give et par gode råd hvis du er nybegynder. Har du interesse for det, kan du end da komme forbi deres 30 meter skydebane, og prøve buerne af inden du beslutter dig.

Få alt du skal bruge med et buesæt

Et buesæt er en super god måde at komme godt i gang med at skyde med bue. Her har man nemlig samlet alt der skal bruges, så man slipper for at købe hver en type tilbehør for sig. Præcist lige som det gælder ovre i kategorien med compoundbuer, er alle buesæt sammensat af kvalitetsprodukter, som du vil kunne få rigtig meget glæde ud af, og så er priserne ovenikøbet holdt på et fair og kundevenligt niveau. Klik ind forbi BowGear hvis du vil vide mere.

Kategorier