Køb boksehandsker, sandsække, træningspads mm. online

Køb de nye boksehandsker hos Eboxing.dk. Deres udvalg består kun af de bedste produkter på markedet.

Boksehandsker

Køb dine nye boksehandsker hos Eboxing.dk. Hvad end du mangler boksehandsker til Muay Thai, MMA eller almindelig boksning, så har de handskerne til dig. Alle boksehandskerne er fremstillet af kvalitetsmaterialer, så de ikke går i stykker efter en heftig boksekamp eller træning. Det kan Eboxing.dk skriver under på, så derfor ydes der 2 års fuld garanti på alle boksehandsker. Til fremstilling af boksehandskerne er der brugt ægte læder, og alle handskerne er håndlavede. Gør dig klar til kamp med de bedste boksehandsker for Eboxing.dk.

Træningspad

Til en hvilken som helst sparring er det essentielt med en god træningspad. Det er den, som skal tage slagene, så du ikke kommer til skade. Derfor er det selvsagt, at kvaliteten skal være i orden. Kvaliteten er mere end bare i orden hos Eboxing.dk, som kun forhandler de bedste træningspads til dig. Alle træningspads er håndlavede af læder, og der medfølger 2 års fuld garanti. Du kan også købe andre typer af pads til f.eks. sparketræning, hvis du dyrker Muay Thai. Få det meste ud af din træning med træningspads, der kan holde til noget.

Sandsække

Er der nogen bedre følelse end at slå løs på en sandsæk? Det er ikke til at vide, hvor mange aggressioner en sandsæk tager imod hver dag på verdensplan. Det er selvfølgelig vigtigt, at sandsækken ikke går i stykker efter få træningspas, eller at den får flænger. Hvis du vil være sikker på, at dette ikke sker, så køb din sandsæk hos Eboxing.dk. De sælger en bred vifte af forskellige typer sandsække. Du kan f.eks. købe de klassiske sandsække, som alle kender, og nogle specielle til f.eks. MMA. For den ultimative fighter er en god sandsæk altafgørende. Kampene er vigtige, men det er helt klart træningen, som sluger mest tid. Derfor skal du også have en sandsæk, der duer til noget.

Køb dit bokseudstyr hos Eboxing.dk. Du kan finde produkter som boksehandsker, træningspads, sandsække og meget mere. Bestil det hele online fra dit eget hjem.

Kategorier