Køb kajakker og pagajer online

Få udstyret i orden til sjov aktivitet på vandet, klik ind på Kajak Imports online shop og gå på opdagelse i deres udvalg af kajakker og pagajer.

Kajakker

Kajak Import er en online shop, hvor du kan finde et stort udvalg af kajakker, pagajer og andet udstyr. Deres online shop er dejlig overskuelig at bruge, det gør, at du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke kajakker, kanoer og pagajer de har, samt se den samlede pris for produkterne med det samme. I deres store udvalg af kajakker, kan du for eksempel finde en lang række modeller, der er specielt egnet til at dyrke kajaksport på havet. Ved køb af en af disse kajakker på Kajak Imports online shop, følger der også en kajak svømmevest fra Retax og en letvægts pagaj i aluminium med. Derudover får du også en sprayskirt, hvis du skal udfordre dig selv med at lave en grønlænder. Hvis du er en øvet fisker, så kan du finde en fiskekajak blandt Kajak Imports sortiment af kajakker på deres online shop. Fiskekajakken er lavet af plast, så den vejer ikke ret meget, hvilket gør den nem at transportere og håndtere.

 

Pagaj

Har du allerede en kajak, men mangler en pagaj, så har Kajak Import samlet et bredt udvalg af pagajer på deres online shop. I udvalget af pagajer kan du for eksempel finde en flot pagaj i carbon, der er justerbar i længden, så den kan indstilles efter din armlængde. Se hele udvalget af pagajer på Kajak Imports online shop. Hvis du har spørgsmål til kajakker eller pagajer, så kontakt Kajak Import, de sidder klar til at hjælpe dig.

Kategorier