Køb proteinpulver og weight gainer

Der er et stort udvalg af kosttilskud, som kan agere som supplement til dit almindelige fødevareindtag. Køb proteinpulver og andet hos BESTRONG.

Weight gainer

Hos BESTRONG tages der afstand fra anabolske steroider som supplement til at opbygge muskler. Derimod er der fokus på naturlig træning, og der tilbydes produkter, som kan hjælpe dig med at opnå resultater. Et af de produkter er weightgainer. Blandingen består både af protein og kulhydrat. Insulin er et hormon, som har stor betydning for kroppens proteinabsorption. Når du indtager kulhydrater, så stiger blodsukkeret, og insulin frigives for at nedsætte sukkerindholdet i blodet, således at glukose bl.a. bliver transporteret ind i musklerne og bliver lagret som muskelglykogen. Insulin medfører også, at lipider og aminosyrer bliver transporteret til lagring. Kombinationen kan være god i forhold til at få nok kalorier for mennesker, som bulker, og derved har svært ved at få nok kalorier igennem kosten til at være i det rette kalorieoverskud til at tage muskler på. Man kan få kulhydrater fra almindelige fødevarer, der er mere næringstætte end weightgainer.

 

Proteinpulver

Der føres et meget stort udvalg af proteinpulver hos BESTRONG. Hvis du ikke har lyst til at stå og stege en bøf i omklædningsrummet, så er proteinpulver lige sagen. Det mest købte træningstilskud er valleproteinpulver, som indeholder alle de essentielle aminosyrer, og som optages hurtigt igennem kosten. Valleprotein er derfor ideelt, når kroppen har brug for protein hurtigt. Hvis man ikke er fan af proteinpulver, så kan man også sagtens få masser af protein igennem kosten. Mange mennesker vil foretrække proteinpulver, da det er billigere og nemmere at have med at gøre. Der sælges også langsomoptagende proteinpulver hos BESTRONG. Det såkaldte kaseinpulver optages væsentligt langsommere. Kaseinpulver kan bruges som tilskud, der indtages væk fra træningspassene, og som indtages før, man sover. BESTRONG er eksperter, når det kommer til kosttilskud, og de kan vejlede dig til at købe de rigtige ting. Husk på at disse tilskud ikke er garantier for resultater. Hvis du ikke har styr på resten af kosten og din træning, så får du ikke en optimal fremgang, hvis du overhovedet opnår nogen.

Kategorier