Læs om proteinpulver, kreatin, kullhydrater mm. online

Du finder massevis af proteinpulver, kreatin og kulhydrater hos Proteinpulver-online.dk. De har et omfattende udvalg af kosttilskud på deres veldesignede hjemmeside.

Proteinpulver

Proteinpulver er til dig, som vil have det maksimale ud af din træning. Der er dog nogle ting du skal vide, før du går ud og investerer i en masse proteinpulver. Hvis du ikke har styr på træningen, så er det begrænset hvor meget gavn, du vil få af proteintilskud. Du skal også have styr på, hvordan resten af din kost skal tilrettelægges. En ting, man altid skal gøre op med sig selv, er om man vil tabe sig, bevare sin vægt eller tage på i vægt. Hvis du taber dig, så skal du være i energiunderskud. Her kan det være en god ide at indtage kasseinpulver, inden du går i seng. Desuden er det fordelagtigt at tage valleproteinpulver lige efter træning i følgeskab med nogle kulhydrater, som er nemme at optage. F.eks. er en banan velegnet, da den også indeholder essentielle vitaminer og mineraler. Hvis du skal tage på, så kan du købe det såkaldte weightgainer proteinpulver. Det er en blanding af valleproteiner og kulhydrater. Denne type af proteinpulver er utrolig energitæt. Du kan købe mange former for proteinpulver hos Proteinpulver-online.dk.

Kulhydrater

Kulhydrater er væsentlige for din krops præstation. Det er den primære energikilde ved fysisk krævende aktivitet som løb. Hvis du løber et marathon, så er det væsentligt at indtage kulhydrater undervejs. Ellers går kroppen over til fedtforbrænding, og du rammer den såkaldte "mur". Hvis du vil tabe dig, så er det vigtigt ikke at få for mange kortkædede kulhydrater som f.eks. almindeligt sukker. Anbefalingen i Danmark er, at man ikke overstiger et sukkerindtag på over 10 energiprocent af det samlede energiindtag. Det overstiger de fleste danskere dog.

Kreatin

Kreatin kan gøre, at du kan løfte lidt flere sæt, når du løfter tunge vægte. Når dine muskler er ved at være energitømte, som de bliver, når du har løftet mange tunge løft, så hjælper kreatin dig med at danne ATP hurtigt igen. ATP er det molekyle, som kroppen hovedsageligt bruger som energikilde.

Hos Proteinpulver-online.dk kan du købe kreatin, kulhydrater og proteinpulver.

Kategorier