Luftgeværer fra Pamhule Jagt og Fiskeri

Det følgende vil komme til at handle om luftgeværer, der sælges fra shoppen. Vi starter med Gamo luftgeværer, der er Danmarks mest solgte luftgevær, hvilket ikke er uden grund. Hvert Gamo gevær skal gennem streng kvalitetskontrol og prøveskydning, før det sættes i handlen. Hos Pamhule Jagt og Fiskeri, kan du finde Gamo geværer til favorable priser.

Du kan også finde et billigt PCB luftgevær fra Hatsan, der er udført i flot montecarlo skæfte med netskæringer og monteret med en tysk Lothar Walter pibe, der sikrer præcisionen. Et gevær med rigtig mange fordele, der kan bestilles direkte på siden eller afprøves i vores fysiske butik.

Med et Weihrauch hv 100 luftgevær, er du godt bevæbnet til jagten. Et Weihrauch hv 100 luftgevær har en yderst robust og stabil konstruktion og super gode skydeegenskaber, samt en ekstremt stærk kolbefjeder, der garanterer høj ydelse og gennemslagskraft, specielt på lange afstande.

Har du fået interesse for de forskellige typer luftgeværer, der forhandles hos Pamhule Jagt og Fiskeri, er der nærmere information at hente på www.iversen-import.dk og du kan finde frem til et gevær der passer til netop dine behov.

Kategorier