400.000 kvinder tisser i bukserne – det behøvede de ikke at gøre.

Hendes veninder ved det ikke (selvom statistikken siger, at 1 ud af 6 kvinderhar det ligesom hun) - hendes mand/kæreste har hun heller ikke fortalt det, men for hende fylder det meget - og tanken om at skulle bruge TENA er for overvældende, så indtil videre bruger hun trusseindlæg, på den måde kan hun også overbevise sig selv om, at det ikke er et alvorligt - endsige permanent problem!

Videotron.png

Bækkenbundstræner

Graviditet, overvægt, kronisk hoste- endda Danmarks nationalsport - løb - er de primære årsager til, at kvinder med årene får svært ved at holde tæt ved f.eks. nys, host, latter og motion - og hvor sjovt er det lige at grine, hvis man er bange for, at man tisser i bukserne?

ALLE kvinderved, at de bør knibe - men vigtigheden går sjældent op for dem før det står med det reelle problem - Stress-inkontinens.

Så er det om at komme i gang - NU - men hvordan er det lige? Man må ikke spænde i lår og baller - kun i bækkenbunden, men hvor er den, hvordan ved jeg, at jeg har rigtig fat - jeg kan ikke mærke noget…

Milde elektriske impulserstyrker bækkenbundsmuskulaturen - så slipper hun for at tisse i bukserne - og hun vil endda få den ekstra bonus, at både lystfølelse og oplevelsen af sex, vil øges med den øgede styrke og kontrol med bækkenbunden.

Bækkenbundstrænere, bl.a. ITouch SURE, er meget udbredte i lande som USA og England, hvor de er længere fremme med hensyn til at bruge elektronik til at fremme sundheden. I Danmark er vi mere skeptiske og det med god grund, men ITouch SURE er gennemtestet - både i England og nu i Danmark, hvor en række kvinder i alderen 32 til 76 har været igennem testforløb, så det sikres, at produktet, der sendes ud, er til at stole på.

Bækkenbundstræneren, der er godkendt som medicinsk udstyr, sælges gennem hjemmesiden www.hjemmetest.dk, hvor folkene bag har et solidt kendskab til markedet for bækkenbundsstyrkende hjælpemidler. Hjemmetest.dk er en del af MediGroup ApS, hvis primære kundegruppe er praktiserende læger, hospitaler og apoteker og der handles udelukkende med produkter af høj kvalitet.

PR kontakt: Thomas Berg (direktør) [email protected]

Bækkenbundstræner

Kategorier