Nyt spændende produkt der modvirker efterdryp i øjet

Exurin er et spændende nyt produkt på det danske marked, til de knap én million mennesker der lider af efterdryp i undertøjet. Dette kan ubehandlet føre til lugtgener. Det er her at Exurins virking og anvendelse kan være til hjælp. Urinlugtsbekæmpelse der bare virker!

Exurin

Nem og effektiv selvbehandling

Der er godt nyt til de mange mennesker der døjer med en hverdag, der påvirkes i negativ grad af urinlugt i undertøjet, som følge af efterdryp efter toiletbesøg. Det danske produkt Exurin er et spraymiddel, der via milde midler effektivt bekæmper den uønskede lugt. Får man ikke taget hånd om disse problemer, så kan det have en særdeles negativ effekt på ens tilværelse, og kan forståeligt nok have negativ indflydelse på ens selvtillid og selvværd. Derfor er det også på alle måder værd at prøve Exurin spraymidlet, hvis man er én af de mange der lider under problemet i stilhed, fordi at det indtil nu har været så tabubelagt som det er tilfældet. Exurin er et middel der bare virker.

Indeholder hverken parabener eller parfume

Anvendelse af Exurin kunne nærmest ikke være lettere. Man sprayer blot undertøjet et par gange fra morgenstunden af, og kan derefter glædes ved effekten hele dagen. Grunden til at Exurin virker så godt som det gør, er primært den unikke kombination af klorhexidin og zinksalve. Begge to relativt milde stoffer, som huden ikke tager skade af. Urin er dog en anden sag. Klorhexidin går nemlig aktivt ind og modvirker de processor hvor bakterier nedbryder urindryp, som er det der giver lugtgener. Zinksalve er tilføjet for at absorbere urinrester der eventuelt allerede måtte være til stede. Exurin indeholder hverken parabener, parfume, allergifremkaldende stoffer eller konserveringsmidler. Der er udelukkende stoffer i til at forhindre lugtgener i forbindelse med urindryp / efterdryp.
På Exurin’s officielle side www.exurin.dk kan du læse meget mere om det nye middel, og finde ud af hvor produktet kan købes.

Kategorier