Uforpligtende gratis certificeret synsprøve

Hos Optikhuset har man altid mulighed for at komme forbi en af kædens mange butikker og få foretaget en certificeret synsprøve ganske gratis.

Optikhuset

Gratis certificeret synsprøve

Med tiden er det almindeligt, at ens syn forringes. Eller også kan man være født med bygningsfejl, der gør det nødvendigt at gå med enten briller eller kontaktlinser. Skulle man føle behov for at få testet sit syn, har man hos Optikhusets optikere mulighed for at få foretaget en gratis, certificeret synsprøve. Synsprøven foregår under professionelle forhold og er meget grundig. En synsprøve er af stor vigtighed for mange mennesker, fordi det kan gøre en rigtigt stor forskel i hverdagen, at man får briller med den rigtige styrke. Har man været vant til at se dårligt, er det en stor oplevelse pludseligt at få den styrke og støtte til øjnene, som gør, at man kan se helt klart i forhold til før. Hvis man gerne vil være på den sikre side og sørge for at holde sine øjne og sit syn ved lige, anbefales det hos Optikhuset, at man får foretaget en certificeret synsprøve mindst hver andet eller tredje år. På den måde opdager man hurtigere, hvis ens syn forværres, og man har brug for nye briller eller kontaktlinser. Selvom en certificeret synsprøve hos Optikhuset er helt gratis, forpligter den på ingen måde til køb. De dygtige optikere hos optikerkæden står altid klar til at foretage en certificeret synsprøve og desuden komme med gode råd og vejledning, hvad enten man allerede er kunde hos Optikhuset eller ej. Denne service vidner om, at det er dygtige og passionerede fagfolk, der arbejder hos netop denne kæde af optikere.

Besøg en af Optikhusets butikker og få lavet en certificeret synsprøve med det samme ganske gratis. I forretningen kan man desuden se alle de smarte briller, optikerkæden forhandler

Kategorier