Se mulighederne for teamudvikling online

oKontakt Mak og Par i dag og book et kursus med henblik på samarbejde i teams.

Samarbejde i teams

Ønsker din virksomhed og dig at gøre en forskel for medarbejderne eller har I brug for hjælp til at rette op på kommunikationen og tilliden, så er kurser med samarbejde i teams noget for jer.

 

Teambuilding

Med teambuilding kurser hos Mak og Par får dine medarbejdere og dig læring og udvikling til en velfungerende arbejdsdag. Bliv trænet i alle slags situationer blandt andet tillid, samarbejde, udvikling, motivation og kommunikation med teambuilding kurser. Teambuilding kurser giver både resultater på arbejdspladsen og der hjemme. Hos Mak og Par bliver teambuilding kurserne tilrettelagt efter hver virksomheds behov, ønsker og målsætninger. Sæt nye mål og forudsætninger på din arbejdsplads med et teambuilding kursus. Så er teambuilding noget for jer, så kontakt Mak og Par og aftal nærmere.

 

Teamudvikling

Få mere energi og overskud på arbejdspladsen med et teamudviklings kursus hos Mak og Par. Ønsker I i virksomheden at styrke jeres samarbejde, så er teamudvikling et perfekt kursus. Med teamudvikling sættes der fokus på at skabe endnu bedre resultater og på at styrke forcer som tillid, gensidig engagement, kollektive resultater, procesoptimering og meget andet. For selvstyrende, kompetente og velfungerende teams er teamudvikling det optimale kursus. Teamudviklings kurser giver ekstra motivation og energi til eventuelle forandringer på arbejdspladsen.

Hos Mak og Par tilbydes teamudviklings kurser med fokus på kundens behov og målsætning og som udøves både teoretisk og fysisk. Kontakt Mak og Par og hør nærmere om teamudvikling.

Kategorier