Alt i tøj til store kvinder fra Cassiopeia

I den velassorterede tøjbutik Venus & Mars XL i Rødovre kan du købe tøj til store kvinder og mænd. Den populære forhandler har også en brugervenlig og imponerende webshop på venusogmarsxl.dk, hvor du kan købe kvalitetstøj fra kendte brands som fx Cassiopeia. Bliv meget klogere på det spændende foretagende ved at læse med her.

Venus og Mars XL

Venus & Mars XL - Tøj til store kvinder på internettet

Venus & Mars XL er en sand succeshistorie. For siden grundlæggelsen har de ikke set sig tilbage, og deres store popularitet skyldes blandt andet, at de ved, hvad de vil, og udelukkende sælger tøj til store kvinder og mænd, der matcher deres eget høje krav om kvalitet. Således er deres mission at tilbyde et stort udvalg af de bedste tøjmærker i plus size, ligesom deres vision er at være landets førende virksomhed, når snakken falder på salg af tøj til store kvinder og mænd. Deres imponerende udvalg af fx tøj til store kvinder er kendetegnet ved, at der er noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Så uanset om du leder efter en skøn sommerjakke eller en smuk kjole osv., så finder du hos Venus & Mars XL garanteret det, du står og mangler.

Cassiopeia - Lækkert brand til damer

Cassiopeia er et af de allermest spændende og populære brands hos Venus & Mars XL. De forhandler alt fra kjoler, bluser og T-shirts til skjorter, tunikaer og meget, meget mere. Cassiopeia er et dansk brand, som er karakteriseret ved, at de er tilpasset årstiden og inspireret af tidens trends og den stolte danske designtradition – på en og samme gang. Dermed henvender Cassiopeia sig til den moderne kvinde, der gerne vil have det lækkert og se lidt smart ud. Med Cassiopeia går du med andre ord ikke galt i byen, tværtimod.

Kategorier