Find smarte læsebriller og solbriller i høj kvalitet hos HART & HOLM

Savner du lidt ”spænding” på markedet for solbriller og anden optik? Er de sædvanlige gamle mærker begyndt at kede dig lidt? Så er her et godt tip: HART & HOLM er et spændende nyt dansk mærke, som blandt andet har specialiseret sig i at designe læsebriller og solbriller i unikke og flotte design. Her holdes en god balancegang imellem kvalitet og et smart look, og der er et kæmpe udvalg du kan vælge imellem.

HART & HOLM

Smarte læsebriller 

Hvem siger at et par læsebriller ikke også godt må se smarte ud? Det er man i hvert fald lodret uenig i hos HART & HOLM, hvor man lige nu præsenterer en fed kollektion af smarte læsebriller fra egen produktion. Alle læsebriller er udført med unikke og spændende design, som passer perfekt sammen med en moderne garderobe. Faktisk kan du i skrivende stund vælge imellem langt over 20 forskellige par unikke læsebriller. Således skulle der med sikkerhed også være et par som du synes godt om, uanset om du foretrækker Catania Rose, Lazio Black eller Roma Crystal. Klik selv ind forbi www.hartandholm.com og tag et kig på de flotte læsebriller.

Solbriller til både herrer og damer

Er du én af de mange danskere som bruger god tid på at finde frem til det helt rigtige par solbriller til sommersæsonen? Så er her et godt tip. Den danske webshop HART & HOLM har foruden læsebriller også en hel masse solbriller, både herre og damemodeller. Stilmæssigt er der rigtig meget forskelligt at komme efter i kataloget, og man skal være særdeles kræsen for ikke at kunne finde et par solbriller man synes godt om i udvalget. I øvrigt afspejler de overraskende lave priser som solbriller forhandles til på siden på ingen måde hvor højt et niveau af kvalitet man holder i kataloget, hvilket jo må siges at være en fin bonus.

Kategorier