Sådan genskaber du de største trends fra modeugen i Paris 2023

Dette års modeuge har budt på spændende silhuetter, et tilbageblik til 90’erne, læder og meget mere. Ofte vil mange modebrands forsøge at genskabe de trends i nye kollektioner, så flere kan tage del i dem. Men hvis du vil være på forkant med, hvad der er nyt og trendy, så læs med her. Her skal det handle om smykker til kvinder, sweatshirts til damer og flere andre af de nyeste tendenser.

 

BySofieSønderby

Smykker til kvinder - sølv er tilbage

Guld er pænt til mange, men dette år er det sølv, der har fået et comeback. På catwalken så vi alt fra sølvbælter til sølvdiamanter i ørene. Men har man ikke budgettet til Swarovski, kan man stadig få gode smykker til kvinder. Hos BySofieSønderby får du fine sølvfarvede ringe, øreringe, halskæder og mange andre flotte smykker til kvinder i sølv. Falder du over en masse smykker, er der også gratis fragt på ordrer over 349 kr. Ingen vil lægge mærke til, om du har fået dem fra en designer eller ej. For smykker til kvinder kan sagtens være unikke og smukke uden at koste en bondegård. 

Sweatshirts til damer og streetwear er in

Sneakers, caps og sweatshirts til damer er tilbage. Men hvor det ofte har handlet om at flashe forskellige brands, handler det nu om at holde det komfortabelt med en sweater og et par jeans. Med sweatshirts til damer får man en blød og behagelig trøje, der holder både til hverdag og i weekenden. Der findes mange unikke design hos BySofieSønderby, hvor man både får 1-3 dages levering og 14 dages returret med i købet, uanset om man køber sweatshirts til damer eller nogle af de mange andre produkter i udvalget.

Lavtaljet denim ses igen i modebilledet

Meget inspireret af 90’ernes denim, går vi nu desuden fra højtaljede mom jeans til lavtaljet denim. Det er en lidt mere kontroversiel trend, som kan give associationer til lændetatoveringer. Det blev først blev set i 90’erne, men det er nu vendt tilbage i stor stil. I Paris har vi set både lavtaljede jeans og nederdele, hvor man også kunne se modellens undertøj. Hvis man vil eksperimentere lidt mere med sin tøjstil, kan det dermed være et sted at starte. 

Gamacher med mønster er på vej frem

Hvis man vil pifte sit outfit op, så er gamacher i forskellige farver, mønstre og teksturer et godt sats. Til modeugen har vi både set neongrøn og lilla til Versaces modeshow, blomstrede gamacher fra Marc Jacobs og farvede gamacher til Victoria Beckhams modeugedebut.  Hvis man gerne vil prøve noget nyt, men ikke er helt klar på at begive sig ud i lavtaljet denim, er denne trend nem at følge. Man kan bære et hverdagsoutfit med en blazer og nederdel, påføre sig et par farverige gamacher, og så udgør det et outfit.

 

 

Kategorier