Shop mode og interiør fra bl.a. Nümph og By Basics hos Læsøshoppen

Læsøshoppen hylder mangfoldigheden og kreativiteten. Denne fine butik startede på Læsø, men findes i dag også på gågaden i Frederikshavn. Begge butikker er pakket med nøje udvalgte produkter indenfor mode og interiør. Læs mere om det store udvalg, der blandt andet omfatter mærkerne Nümph og By Basics, herunder.

 

Læsøshoppen

Nümph er mode til kvinder med enhver personlig stil

Nümph er til dig, der drømmer om ekstra dimensioner i din garderobe. Dette finurlige, danske brand formår at holde en rød tråd igennem hele deres store sortiment og samtidigt omfavne danske kvinder, som de er flest. Optimistiske, selvstændige og stærke kvinder er nemlig i høj grad den målgruppe, Nümph forsøger at ramme. Der er altså tale om kvinder, som ønsker at stille deres unikke personlighed i fokus ved hjælp af det helt rigtige outfit. Nümph blander det finurlige og det stringente, det feminine og det cool, det sårbare og det stærke. Ved at blande lidt af det hele, gør Nümph dig i stand til at iklæde dig gennemførte looks i flotte farver og lækre materialer. Udvalget af Nümph produkter hos Læsøshoppen omfatter både t-shirts, kjoler, jakker og meget andet, sådan at du kan få fat et Nümph item ligegyldigt, hvad du mangler i garderoben. Bring derfor ny energi til din garderobe med Nümph fra Læsøshoppen.

Tidløse styles til hverdag og fest fra By Basics 

By Basics er et andet populært dansk brand, der producerer lækre danske designs til kvinder i alle aldre. By Basics står klar med en lang række håndlavede og tidsløse styles, som både er designet og strikket i Danmark. Netop By Basics er det perfekte sidestykke til et brand som Nümph. De mange enkle og ærlige basisvarer går nemlig perfekt hånd i hånd med de mere farverige styles, du finder hos nogle af Læsøshoppens andre brands. Ærligheden ses i, hvordan By Basics håndterer alt fra materialerne til deres forståelse for håndværk. By Basics har nemlig stor respekt for begge, hvilket betyder, at tøjet ikke bare er lavet til at holde, men også er lavet med omtanke for den natur, der producerer de materialer, som indgår i ethvert produkt. Der er derfor plads til By Basics i enhver garderobe. Vælg mellem håndledsvarmere, langærmede bluser, tunikaer, bukser og turtlenecks. De mange lækre styles fra By Basics fås alle i neutrale nuancer og lækkert uld, sådan at de yderligere ikke bare kan styles på alverdens måder, men også er særdeles behagelige at have på.

Find det fantastiske udvalg og den gode service på www.laesoeshoppen.dk. Vælger du at handle online, får du altid fri fragt på bestillinger over 500 kr. i Danmark.

 

 

Kategorier