Stort udvalg af flotte kimonoer og 2NDDAY modetøj hos EDIE

Vidste du at hylderne hos den danske online modetøjsforretning EDIE lige nu bugner med lækkert tøj fra kendte mærker som 2NDDAY? Hvis du ikke allerede har været forbi og taget del i alle de gode varer, kan det på det varmeste anbefales at kigge forbi dem når du har tiden. Lige nu kan du blandt andet vælge imellem spændende kategorier som kimono, skjorter og strik - altid til gode priser og i den bedste kvalitet.

EDIE

2NDDAY modetøj

2NDDAY er et spændende underbrand fra det kendte mode mærke DAY Birger Et Mikkelsen, og præcist lige som dem, har 2NDDAY enormt meget spændende tøj at byde på. Meget af det, kan du lige nu finde hos den danske modeforretning EDIE, hvor du blandt andet kan finde frakker i forskellige flotte design, bukser, toppe og skjorter. 2NDDAY kombinerer en rå og feminin stil, og vil kunne kombineres med et hav af forskellige styles. Designerne søger desuden altid for nøje at udvælge de lækreste materialer når der laves nye kollektioner, hvilket sikrer at tøjet holder sig flot i længere tid og er utrolig lækkert at gå i. Find mange af de nyeste og bedste varer fra 2NDDAY kataloget hos www.edie.dk lige nu.

Kimono i høj kvalitet

Der er udover 2NDDAY mange andre spændende kategorier man kan vælge imellem hos EDIE. Man finder blandt andet et godt udvalg i kategorien kimono, og helt sikkert også en model du vil elske. Alle kimonoer er nøje udvalgt ud fra skrappe krav til kvaliteten, præcist lige som resten af kataloget, og du kan være helt sikker på at få god værdi for pengene. Og så er det end da langt fra noget særtilfælde, at kategorier som den med kimonoer hos www.edie.dk byder på et par ekstra gode tilbud.

Kategorier