Australsk rødvin uden fordyrende mellemled

Slagelse Vinkompagni er en direkte forhandler af vin fra Californien og australsk rødvin uden fordyrende mellemled. Det er en forhandler du kan regne med, og som hellere end gerne leverer til dig som privatkunde og dig som erhvervskunde.

Skærmbillede (48).png

Australsk rødvin

Australsk rødvin er ved vinde frem over hele verden og kan efterhånden hamle op med de helt store navne i Frankrig. Det er en kæmpe industri og er med årene blevet verdens fjerde største eksportør af vin til omverdenen. Dette betyder også, at australsk rødvin er kommet på bordet i mange danske hjem. Noget som Slagelse Vinkompagni gerne hjælper med gennem deres store udvalg i webshoppen. Som altid har samlet den bedste rødvin fra året og kan tilbyde dig rødvinen til fordelagtige priser.

Vin fra Californien

Det er dog ikke blot australsk rødvin du kan finde hos Slagelse Vinkompagni. Der er så sandelig også et stort udbud af vin fra Californien. Californien står for omkring 90% af den amerikanske vinproduktion og gennem årene virkelig stedfæstet druernes gode smag over hele verden. Derfor finder du også mere end 1200 vinproducenter som producerer vin i forskellige afskygninger med sans for kvalitet. Noget som Slagelse Vinkompagni naturligvis anerkender, og derfor tilbyder dig en lang række forskellig vin fra Californien med levering på din adresse.

Få mere info online

Mere info kan du selvfølgelig finde på webshoppen www.slagelsevinkompagni.dk, som også er der hvor du kan bestille din vin hjem til adresse. Der finder du også en lang række andre lækre delikatesser, foruden det store udvalg af vin. Du kan også finde mere info om leveringsbetingelser og hvordan du kan få gaveløsninger leveret til en du holder af. Så smut ind forbi den store webshop og se, hvad du kan finde af vin for både den store vinkender og dig som blot nyder et glas i ny og næ. Du er også altid meget velkommen til at kontakte personalet og få en snak.

Kategorier