Bland vin i mange varianter til gode priser hos BayVine - Ingen minimumskøb

BayVine er blevet startet op af Paw Møller Bay Kristensen & Rasmus Bay Gansler, som begge ønskede et, internet vin marked, hvor det var muligt at blande de vine, man ønskede at prøve, uden at være tvunget til høje priser eller minimums køb på 6 stk. (ja vi er i familie som svoger/onkel)

BayVine

Stort udvalg af vine til overkommelige priser 

Startskuddet gik dog først rigtigt i gang, da vi ved et tilfælde, fik kontakt til en vinopkøber af konkursbo, og kunne på den måde tilbyde jer, kære kunder, gode vine til overkommelige ”6 stk. priser” ved køb af 1. I dag er 90% af vores bestillinger en god gang bland selv af forskellige vine. Det er dejligt at vide vi ikke har været de eneste der gerne ville prøve os frem i vinens verden, og prøvesmage de mangfoldige smagsnuancer hele verden kan tilbyde.

Prøv spændende og ny vin med vores mixkasser

Vores råd her er, prøv ikke at sætte dig fast på en drue, vinhus eller land, men prøv dig frem og lige pludselig har du ikke kun en ynglings vin, men flere, og derved nemmere ved at parre din vin med en mad, årstid eller oplevelse (se her vores mixkasser). BayVine´s tilgang til vinverdenen har åbnet døre, som gør det muligt for os idag, at tilbyde kendte vine som Flor de Pingus og PSI i forsalg. Og igen, her kan man nøjes med at købe en enkelt, og ikke forpligte sig i at købe 6 stk af en vin som koster 700 kr. stk. uden at vide, hvordan den smager. Vi vil i fremtiden gerne kunne tilbyde en vin hjemmeside som er fleksibel overfor kundens ønsker og behov, om det er til hygge i hjemmet, erhvervsvine, familiefester eller luksus til vinkælderen.

Det betyder derfor meget for os, at du kontakter os ved specielle ønsker, eller kommer med ris/ros, så vi kan blive ved med at udleve vores kærlighed til vinens mangfoldighed.

Håber vi ses på BayVine.dk

Bedste hilsner Paw og Rasmus

 

Kategorier