Er du vild med økologisk te? Rejs kloden rundt med Origreens udvalg af håndplukkede teer

o.PNG

At lave en kop dejlig varm te er en skøn måde at slappe af på i den mørke årstid. Uanset om du er en ivrig tedrikker, eller du først lige har sat fod i teverdenen, er økologisk te et rigtig godt valg. Hos Origreen finder du et stort udvalg af velsmagende økologiske teer håndplukket fra hele verden.

Vælg økologisk te fra Origreen for fantastiske smagsoplevelser

Danskerne vælger i højere og højere grad at handle økologisk, og det har du selvfølgelig også muligheden for, når det drejer sig om te. Økologisk te er fremstillet uden behandling med kemi og ikke-organiske certificerede produkter. Mange er af den opfattelse, at økologisk te har en bedre smag og er af højere kvalitet end ikke-økologisk te.

Ønsker du at tilføje økologisk te til din tesamling, er Origreen bestemt et besøg værd. Her finder du et bredt udvalg af skønne økologiske teer i et væld af intense og lækre smagsvarianter indenfor bl.a. grøn te, sort te, chai te, oolong te, matcha te og meget andet. Du er således sikret dejlige smagsoplevelser lige efter dine præferencer, når du hælder disse økologiske teer i kruset.

Teblandinger af høj kvalitet

Når du køber økologisk te fra Origreen, er du sikret høj kvalitet. De forskellige teer er nemlig håndplukket ud fra strenge krav til kvalitet og smag. Det samme gælder for de etiske arbejdsforhold. 

Selvom kvaliteten er høj, er priserne det ikke. Tværtimod finder du økologisk te til skarpe priser, så du kan slå dig løs i kvalitets teblandinger, tebreve og økologisk te uden at vælte budgettet.

Teer fra Sicilien, Sri Lanka og Sydafrika

Som nævnt går Origreens udvalg af økologisk te hele kloden rundt. Prøv f.eks. den grønne og hvide te ‘Økologisk Love & Roses’ fra Sicilien med noter af citrongræs, citrus- og bergamottefrugt. Smagselementerne supplerer hinanden for en let og lys te med en mørk gylden farve i koppen.

Er du mere til sort te, er ‘Økologisk Indulgashinna Rolls’ fra UVA distriktet i Sri Lanka et godt valg. Det er en meget sjælden single estate te, der dyrkes i ca. 1800 meters højde over havet. I koppen er den gylden med en frisk og aromatisk duft af fyrretræsnåle og fermenterede frugter.

Fra Sydafrika tilbyder Origreen teen ‘Økologisk Rooibos Æble & Yuzu’. Denne te er smagt til med syrlig yuzu, søde æblestykker og brombærblade. Teen egner sig også fantastisk som iste. Gå på opdagelse i tesortimentet og find din nye favorit.

Kategorier