Fredericia Vinhandel har vin til svinekød og gavekurv med vin

Vin kan gøre en stor forskel til maden, eller når du sidder om eftermiddagen eller aftenen, og nyder et godt glas med venner. Hos Fredericia Vinhandel er de klar over, at der er stor glæde i vin, og derfor tilbyder de også et bredt udvalg. Du kan finde den perfekte vin til svinekød eller en lækker gavekurv med vin.

Fredericia Vinhandel

Overrask venner – giv gavekurv med vin

Skal du finde en god gave, enten til venner, til en begivenhed eller noget andet? Du kan aldrig ikke gå fejl af en gavekurv med vin. Hos Fredericia Vinhandel har de flere forskellige kurve i forskellige prisklasser. En gavekurv med vin vil uden tvivl glæde enhver, der er vindrikker. Der er minimum 2 flasker vin, 1 specialøl og noget lækkert chokolade i gavekurven med vin. Alt efter hvilken du vælger, kan du få forskellige typer chokolade, øl og vin. En gavekurv med vin er også en rigtig god gave, når du ønsker at takke nogen, der har gjort et godt stykke arbejde, eller har hjulpet dig meget. Så længe de kan lide vin, kan man ikke gå fejl af en sådan gave, der altid kan bruges. Du kan tage ind forbi www.fredericiavin.dk og se de forskellige typer gavekurve med vin, de har at byde på.

Nyd en god flaske Syrah vin til svinekød

Når der skal laves mad og serveres god vin til, så er det selvfølgelig altid en god ide, at du serverer en vin, der matcher kødet bedst muligt. Fredericia Vinhandel har dedikeret en side med vin til svinekød. Der har de samlet alle de vine, der er gode til bl.a. steg og andet svinekød. Du finder både rosé og rødvin, der begge er fantastiske til svin. Det er altid en god ide, at tage et kig på vin til svinekød, hvis du ikke helt er sikker på, hvad du skal servere. På siden er der et varieret udvalg, der fra Chateauneuf-du-pape til en Syrah. Der er stor forskel på smag, så kender du ikke til vinene, bør du se under smagsbetegnelsen. Der kan du bedre finde ud af, om det er den vin til svinekød, du har brug for, eller du vil foretrække noget andet. Er du i Fredericia og omegn, kan du også tage ind forbi butikken, og få en snak med dem derinde. Du kan også bestille en god vin til svinekød på deres hjemmeside www.fredericiavin.dk.

Fredericia Vinhandel har fuld tilfredshedsgaranti og hele 14 dages returret. Køber du 6 eller 12 flasker, får du en ekstra god pris, samt fri fragt.

Kategorier