Køb din paprika fra Thorkild og Inge – T.I. Krydderier!

t.PNG

Skal der helst være smæk på smagen, når du serverer dine hjemmekomponerede retter? Så elsker du givetvis også at fylde både køkkenskabe og -skuffer med alverdens spændende krydderier, der kan give de ønskede smagseksplosioner på tungen.

Nu er der gode nyheder, for nu kan du købe alle dine krydderier såsom paprika, allehånde, chili og karry ét og samme sted, nemlig hos Thorkild og Inge aka T.I. Krydderier. Den danske virksomhed har været på markedet de seneste årtier og forhandler alt fra rene krydderier til økologiske krydderier, blandingskrydderier og krydderurter.

Flere af blandingskrydderierne udvikles efter andre opskrifter, mens de mange andre krydderier hentes fra hele verden. Så tag med på en smagsrejse verden rundt sammen med T.I. Krydderier.

Paprika i både stærke og milde varianter

T.I. Krydderier giver dig en grundig beskrivelse til, hvordan du kan bruge din paprika, allehånde og mange andre krydderier i madlavningen. De fås i flere forskellige smagsvarianter – lige fra den mere milde til den ekstra stærke variant.

Under produktbeskrivelsen er det nøje beskrevet, om den valgte paprika f.eks. egner sig bedst til fjerkræ, saucer eller noget helt tredje. Du er selvfølgelig altid velkommen til at forsøge dig frem med nye smagskombinationer, der sender smagsløgene i himmerige.

Køb 10 poser og få rabat

Kan man få for mange krydderier? Egentlig ikke. Så når du først er gået i gang med at shoppe hos T.I. Krydderier, kan du lige så godt fylde indkøbskurven grundigt op.

Du optjener nemlig rabat ved køb over 10 poser.

Så hvorfor ikke købe både røget, edelsüss og almindelig paprika? Det giver mulighed for at både at tilføje en dejlig røget smag til f.eks. grillretterne, mens edelsüss paprika mere er kendt for at være en sød og mild variant, der både passer til saucer, dressing, gryderetter og fjerkræ.

Krydderier – ikke kun gode for smagen

Et krydderi som paprika er i dag utroligt populært i en lang række retter. Det rødlige krydderi hentes fra pulveriserede og tørrede peberfrugter og menes at have været anvendt af det forhistoriske folk gennem tusindvis af år.

Paprika var i øvrigt et af de krydderier, som Christoffer Columbus bragte med hjem fra Sydamerika til Europa.

Populariteten skyldes naturligvis den gode smag, men du får også mange nyttige sidegevinster, da krydderiet er spækket med gode sager som A-vitamin og C-vitamin samt flere mineraler og antioxidanter.

Så find din paprika frem fra køkkenskabet!

Kategorier